Prostavkin

Сайт компании: 
https://prostavkin.com/
Адресс: 
2 000
Украина
Киев
вул.Фанерна, 4
Телефон: 
+380951001616, +3800972112423
E-mail: 
manager@prostavkin.com
Описание: 
Інтернет-магазин Prostavkin - проставки для збільшення кліренсу автомобіля, колісні проставки та автобафери за вигідною ціною з доставкою по всій Україні. У каталозі представлені проставки від провідних виробників на різні марки та моделі автомобілів. Ви легко зможете знайти на нашому сайті модель автомобіля, що цікавить вас, або ж замовити проставки індивідуально, якщо їх не виявилося в каталозі.
Предоставляемые товары и услуги: 
проставки для збільшення кліренсу автомобіля, колісні проставки та автобафери

Комментарии

Замовив автопроставки задні та передні. Надійшли Новою поштою швидко. За порадою менеджера перед замовленням ретельно поміряв і вказав усі параметри кузова, тому проставки підійшли ідеально. Передні трохи складніше було встановити, а задні – навпаки, легше, це все через особливості конструкції мого передньопривідного автомобіля. Тому хотів би всім порадити уважно підбирати деталі, а також слухати усі поради менеджерів магазину.

Звернувся до «Проставкін» за рекомендацією знайомого, забарахлила підвіска, причому тоді, коли треба часто їздити поганими дорогами! Приїхав туди, менеджер вислухав, подивився і знайшов потрібні проставки. Установку я зробив самостійно, все пройшло успішно і причому досить швидко. Тепер у разі чого тепер не доведеться переживати, що до ямки заїхаd. За що їм величезне спасибі!

Після того як замовляти тут автопроставки, розповіли кумам про сервіс, який є у Проставкін, вони з Києва, так от вони тепер тільки тут запчастини замовляють. Вже успішно поставили проставки і на черзі бафери! Ціни прийнятні, правда доставка, запізнилися на один день з термінами, але це не проблематично. Молодці хлопці. Вже не вперше рекомендую їх.